Drugi o nama

Kod nas ćete uvijek dobiti ono što smo obećali, a vjerojatno i više...

Nacionalni centar za vanjsko vrednovanje obrazovanja (NCVVO)

Škola velikog srca i s povoljnim uvjetima za rad i razvoj mladih

Regionalni tjednik

Gimnazija Žiger - putovnica za život

Varaždinske vijesti

O programu škole... "U školi mi se sve sviđa. Program je odličan, profesori su dragi, trude se sve objasniti i lako mi je shvatiti gradivo."

Lana G. - učenica

O terenskoj nastavi... "Terenska nastava koja nas uveseljeva iz godine u godinu, osim zabave pruža nam zanimljiv, inovativan i lakši način učenja. Putovanjem na različite destinacije aktivno i praktično učimo i koristimo naučeno znanje, a svaki put imamo priliku pisati i referat o nastavnoj temi prema vlastitim interesima."

Nera M. - učenica

"U ovoj školi mi se sviđa što su profesori opušteni i spremni pomoći ako negdje nešto ne kužimo. Dobro je što radimo u malim grupama jer možemo puno naučiti i profesori nam mogu posvetiti više pažnje. Kući i u školu dolazim bez stresa što mi je jako važno."

Učenica, 2. razred

"Sviđa mi se jer su profesori jako opušteni i na zabavan i interaktivan način objasne gradivo. Odlično mi je što nas je malo u razredu i profesor može svakom učeniku posvetiti određeno vrijeme, a na učenju ti isti profesori pomažu oko domaće zadaće."

Učenica, 2. razred

"U ovoj školi profesri su vrlo ljubazni i trude se približiti svima nama. Užitak mi je biti učenicom ove škole i u njoj dobivam svo potrebno znanje. U ovoj školi sam stekla nova prijateljstva."

Učenica, 3. razred

"Sviđa mi se što profesori rade s nama na satu i na učenju. Sviđa mi se što imamo terensku nastavu svake godine."

Učenik, 1. razred

"Učite učenike da misle svojom glavom, što će im biti potrebno kroz život, a ne da bubaju činjenice napamet – ionako je toliko znanja i spoznaja na svijetu da nitko živ ne može naučiti sve napamet...Za mene, to je škola života. Ova škola ima srce i dušu – čine ju divni ljudi, kojima želim reći od srca hvala."

A.B. - roditelj

”Ima jedna uzrečica: Koga su bogovi htjeli kazniti, dali su mu da odgaja djecu! Nije lako odgajati djecu, pogotovo danas kad smo okruženi tolikim napastima koje na njih utječu i odvlače im pažnju s  bitnih na manje važne ili čak nepoželjne stvari. Stoga ova škola ima veliku ulogu jer omogućava i njeguje individualan pristup i uvažava raznolikosti djece. S obzirom da nismo svi isti, vrlo je važno da se učenika ne tretira kao broj već kao osobu s određenim stavom, s određenim sposobnostima i osobitostima. To ova škola zasigurno čini.”

A.N. - roditelj

”Jako smo zadovoljni organizacijom i programom škole, a mislimo da su sati učenja posebno korisni. Naša je starija kći maksimalno koristila satove učenja tako da je kod kuće imala vremena za ostale aktivnosti. Bez problema je upisala Pravni fakultet. Uz uobičajena znanja i vještine koje je stekla napr. znanja povijesti, logike, hrvatskog i stranih jezika i sl., već sada joj uvelike koriste prezentacijske vještine i govorništvo. Našu mlađu kćer također smo upisali u ovu školu jer smatramo da je to najbolje rješenje za postizanje dobrog uspjeha.”

B.H. - roditelj

"Iz prethodnog iskustva u drugoj školi zaključujem da očekivanja od učenika u vašoj školi nisu manja, ali se učenje odvija u potpuno drugačijoj atmosferi. Škola omogućuje stjecanje znanja i vještina bez nepotrebnih stresova, a učenici mogu biti sigurni da će dobiti podršku i pomoć kad je potrebno."

Ivana Kovačić - roditelj

”Imam dva sina u ovoj školi i mogu reći da smo jako zadovoljni. Stariji je bez problema upisao fakultet, a nadamo se da će i s mlađim biti isto.”

M.E. - roditelj

”Mi smo doselili iz Austrije i moja je kći uz pomoć ove škole prebrodila sve poteškoće vezane na jezik. Zadovoljni smo njenim uspjehom, tako da smo i mlađeg sina upisali u Gimnaziju Žiger.”

M.G. - roditelj

"Cilj nam je bio da naša kćer ne bude samo broj u školi koji mora proći četverogodišnji program, nego da se i u svakom drugom pogledu pripremi za budućnost, što ova škola zasigurno omogućuje."

Nada Vidović - roditelj

"Mi smo za Vašu školu čuli na jednom roditeljskom sastanku u VI osnovnoj školi. Prebacili smo se u toku školske godine i nikad nismo požalili. Upisali smo i drugu kćer koja je dovela i prijateljicu, što znači da smo bili zadovoljni."

Nataša Brijačak - roditelj

"Budući da smo i treće dijete upisali u Gimnaziju Žiger, jasno je koliko smo zadovoljni školom, a prije svega profesoricama i profesorima. Djela govore više od riječi."

Tatjana Škafec - roditelj

"Najveća zasluga koju bih pripisala Gimnaziji Žiger je to da su kao škola utjecali na moju djecu, koja su bila pristojna i marljiva, ali strašno povučena. Oni su danas odgovorni, ali prije svega otvoreni mladi ljudi."

Vesna Canjuga - roditelj

Primajte obavijesti o aktualnostima iz Privatne varaždinske gimnazije

logo-loading.png